• lab-217043_1280

Disse foranstaltninger er meget effektive til at forlænge levetiden af ​​kølecentrifuger med lav hastighed

Lavhastigheds nedkølet centrifugeer en multifunktionel højhastigheds kølecentrifuge med stor kapacitet, med avanceret teknologi intelligent centrifuge.Udbredt inden for klinisk medicin, biokemi, genteknologi, immunologi og andre områder.Det er et instrument, der bruges til centrifugalseparation på hospitaler, videnskabelige forskningsenheder og universiteter på alle niveauer.

Disse foranstaltninger er meget effektive til at forlænge levetiden af ​​kølecentrifuger med lav hastighed

Lavhastigheds nedkølet centrifugelivsforlængende foranstaltninger:
1. Efter centrifugering skal vandet tørres i centrifugalkammeret, og der påføres lidt neutralt smørefedt på motorspindelens kegle hver uge for at forhindre korrosion af den roterende aksel.Hvis du ikke har brug for en kølecentrifuge med stor kapacitet i lang tid, skal rotoren fjernes, tørres af og placeres på et tørt sted for at forhindre rust.

2, skal hovedstikket fjernes, når instrumentet ikke skal bruges i længere tid eller vedligeholdelse.Ellers vil instrumentet blive opladet, især når vedligeholdelse er udsat for sikkerhedsuheld.

3, for at beskytte kølekompressoren er intervallet mellem instrumentet og strømmen større end 3 minutter, ellers vil kompressoren blive beskadiget.

4. Når rotoren ikke er i brug, skal den fjernes fra centrifugalkammeret, rengøres og tørres med neutralt rengøringsmiddel i tide for at forhindre kemisk korrosion, og opbevares på et tørt og ventileret sted.Det er ikke tilladt at skrubbe rotoren med ikke-neutralt rengøringsmiddel, og det er ikke tilladt at tørre rotoren med varmluft.Rotorens midterhul skal beskyttes med lidt fedt.

5, for at sikre fryseeffekten, når den omgivende temperatur er højere end 30 ° C, skal rotoren og centrifugalkammeret forkøles, rotoren skal også reducere hastigheden på 15% drift.

6, centrifugalrøretbør opdateres regelmæssigt, er det strengt forbudt at bruge centrifugalrøret på randen af ​​brud.

7, før hver brug skal være opmærksom på at kontrollere rotoren for korrosionspunkter og fine revner, forbyde brugen af ​​korroderede eller revnede rotorer, brug af mere end rotorens holdbarhed for at sikre personlig sikkerhed.

8, brug af kølet centrifugerotor med stor kapacitet skal bekræftes for at indstille rotornummeret er korrekt.Hvis rotornummeret er indstillet forkert.Det vil få rotoren til at overdreje eller ikke opnå den ønskede centrifugaleffekt.Især kan brugen af ​​for høj hastighed føre til dødsulykken ved rotoreksplosionen, hvilket ikke må være uagtsomt.

kontakt venligst Whatsapp & Wechat: +86 180 8048 1709


Indlægstid: 29. august 2023